В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за любовта,

...
В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за любовта,
Коментари Харесай

Те се срещнаха в приложение за запознанства и разбраха, че са родени на един и същи ден в същата болница. И това не е мястото, където техните прилики свършват.

В седмиците преди Свети Валентин, CBS News включва истории за любовта, която разцъфтява макар невъобразимите шансове. Наричаме тази поредица Love, Against All Odds.

Милиони хора се обръщат към приложенията за запознанства, с цел да търсят обич. Но това, което откри една двойка от Минесота, беше по-скоро като съвпадане против всички.

Елизабет Кристенсен, майка на две дребни деца, която неотдавна беше разведена, откри съвпадане с мъж на име Джошуа Колбърт в приложението за запознанства Hinge през април 2023 година и те незабавно започнаха да си приказват, сподели тя пред CBS News.

Първия ден, в който си съответстваха в приложението, Елизабет стартира да задава типичните въпроси за опознаване – като да вземем за пример къде е израснал – само че като Джошуа й отговори, тя ставаше все по-шокирана.

„ Тя попита къде съм израснал и аз споделих, че съм израснал в Андовър и съм ходил в християнското учебно заведение Нортсайд “, сподели Джошуа пред CBS News. „ И тя споделя: „ Не се майтапя, и аз вървях там в детската гради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР